Опис на производот

KEYDIY KDMINI Универзален далечински мултифункционален KD KD900/KD200/URG200 AutokeySupply AKKDC028

2022-12-12
„KD900 - мора да има алатка за бравар
1. Тест на фреквенција: Точна функција за тестирање на фреквенцијата. Еден од ретките уреди што може да ја тестира фреквенцијата C-itroen и P-eugeot. Може да ги разликува режимите на модулација ASK (Amplitude Shift Keying) и FSK (Frequency Shift Keying).
 
2. Генерирајте предавател (далечински/RKE): Повеќе од 100 видови предаватели може да се генерираат за T-oyota, B-MW, V-W, A-udi, Ni-ssan, H-yundai, K-ia, S-ubaru, M-azda, F-ord, Ho-nda и многу други брендови. Сите развиени од KEYDIY. Кодовите никогаш не се повторуваат. Произведува исклучително стабилни предаватели со одличен работен опсег.
 
3. Аларм/Гаража: Нашиот софтвер може да копира кој било гаражен предавател со фиксни кодови (далечински/RKE) со 300-500 MHz. Ги покрива повеќето гаражни предаватели против кражба и шифри. Тоа е единствениот уред во светот кој ги вклучува функциите на централната брава на возилото и предавателот на гаражата во една единица.
 
4. Smart Match (Во фаза на развој): Влезете во менито за поставки, притиснете кое било копче на предавателот (далечински/RKE), на екранот ќе се појават точните податоци за возилото. На повеќето оператори ова ќе им биде лесно за користење.
 
5. Онлајн ажурирања: Сите податоци на фирмверот, софтверот и предавателот (далечински/RKE) може да се ажурираат онлајн автоматски, стабилни и лесно да се ажурираат. Со кориснички оперативен софтвер за десктоп.
 
6. Заеднички развој: Заеднички развој од страна на мајсторите на Automotive Electronic од Европа, Америка, Азија, задоволувајќи ги барањата за прилагодување на софтверот.
 
 
 
Функции:
 
 
1. Тест на фреквенција: од 312Mhz-868MHz
 
2. Симулирајте/генерирајте стотици нови далечински управувач
 
3. Непознат далечински управувач Идентификувајте
 
4. Прилагоден софтвер за клиентот
 
Пакет вклучува:
 
1 парче x MIKE KD машина
1 компјутер x кабел за податоци за компјутер
1 парче x 1 најчесто користени далечински управувачи ( клучеви од автомобил по случаен избор)
"
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept