Опис на производот

Xhorse VVDI клучна алатка плус подлога

2023-06-16


Најважни моменти на Key Tool Plus Pad:

1. VVDI Key Tool Plus обезбедува безбедносно решение сè-во-едно за бравари. Многу е полесно да завршите разновидни автомобилски програмирања насекаде, нема потреба да го земате вашиот лаптоп, мобилен телефон.
2. Поддржете го програмирањето IMMO за луксузни автомобили како BMW, BENZ, AUDI и VW итн.
3. Достапно за контрола на машините за сечење клучеви развиени од Xhorse. Голема заштеда на трошоците и олеснување на работниот процес. Поврзете се со машината за сечење клучеви Xhorse за да добиете еден бесплатен BGA токен секој ден.
4. ID48 96bit и прочитајте MB Клучни лозинка онлајн ќе треба токен, но и двете можат да читаат xhorse бонус поени. Прочитајте бонус поени на Xhorse за копија 48 96 бит (100 поени) и пресметка на Mercedes (200 поени).
5. Најнапредниот процесор за апликации на VVDI Key Tool Plus, со интегрирани Bluetooth, FM, WLAN и GPS модули, е високо интегрирана платформа за база на опсег што ги вклучува подсистемите за обработка на модеми и апликации за да се овозможи најдобро и најзгодно решение за поврзување. Со овој супер процесор се постигнува подобрениот севкупен квалитет за истовремен пренос на глас, податоци и аудио/видео на уредот.
6. Работете со нов сет адаптер без лемење за Audi Add Key и All Key Lost (треба да го купите одделно)
7. Најновото ажурирање од септември 2021 година, поддршка за Ford All Key Lost до 2020 година додека е вклучен алармот со дополнителен кабел за изгубени сите клучеви на Ford. Нема потреба одново и одново да се исклучувате.
8. Поддржува програмирање со паметен клуч 8А, треба да работи со адаптер за паметни клучеви Xhorse Toyota 8A (треба да се купи одделно)
9. Ја пушти новата функција за поправка на литиумската батерија на Porsche 12V. Оваа функција поддржува модели на Porsche од 2018 до 2020 година.
IMMO програмирање
Поддршка за Benz, за BMW, за Audi, за VW и заеднички марки на автомобили - за Toyota, за Honda, за Mazda, за Ford итн.
KEY TOOL PLUS поддржува над 20.000 модели на автомобили ширум светот. Можеме да ги избереме брендовите на автомобили и моделите на автомобили на интерфејсот за програмирање immo. На оваа паметна платформа, лесно можеме да ги најдеме моделите на автомобили што ни се потребни по област на бренд, име на бренд и пребарување на зборови A-Z.
Специјално за програмирање на IMMO на брендови на луксузни автомобили - заBenz, forBMW, forAudi, forVW
За VW и Audi:
√3-та / 4-та / 5-та генерација √MQB √MED17/EDC17
VVDI Key Tool Plus Pad Најновото ажурирање: Поддршка VVDI VW 5C (MQB48)
KEY TOOL PLUS им овозможува на корисниците функции, вклучително програмирање на клучеви, учење на клучеви итн. за најдобро да ги решат повеќето проблеми што ги сретнаа во програмирањето I MMO за автомобилите Volkswagen и AUDI.
Програмирање на BMW IMMO
KEY TOOL PLUS може да постигне BMW CAS1/ CAS2 /CAS3 /CAS3+ /CAS4 /CAS4+ учење OBD клучеви, програмирање на клучеви FEM/BDC, File Make Key, ECU ISN читање, ECU и CAS синхронизација итн. Завршувањето на работата никогаш не било полесно.
Benz IMMO програмирање
√Стандардни копчиња FBS3 и копчиња за движење без клуч FBS3
√Паметни клучеви, сите клучеви се изгубени, додајте клучеви, овозможете и оневозможете клучеви
√Замена EIS/EZS, ELV, ECU, менувач и ISM
KEY TOOL PLUS им нуди на корисниците сеопфатни и професионални безбедносни решенија за Mercedes-Benz. Уредот помага со програмирање на паметни клучеви без клуч FBS3, изгубени сите клучеви, додавање клучеви, клучеви за овозможување и оневозможување и EIS/EZS
Замена ELV, ECU, менувач, ISM.
Поддржани други модели на автомобили
За Тојота
За Хонда
За Mazda
За Форд
За Кадилак
За Land Rover
За Peugeot
За Kia
За Бјуик
За Шевролет
За Volvo
За Mitsubishi
За Нисан
За Сузуки
Ако сте заинтересирани за нашите производи, добредојдовте да ме контактирате.
Henry@dxkey.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept