Опис на производот

TK800 модифициран заменет LCD екран со далечински клуч за BMW Ford Toyota Audi Benz Англиски универзален LCD екран со паметни клучеви

2023-10-11



 LCD копчињаги има овие опции,

Единечната цена на BMW е 49,7 УСД

Ако имате други стилови што ви се допаѓаат, можете да ми испратите слики,

а единечната цена на попуст ќе ти ја пресметам според количината.





Универзален модифициран бутикLCD екран со паметен далечински клучНајновиот TK800 за BMW/Ford/Mazda/Toyota/Porsche/Kia


Јазици за поддршка: руски, корејски, јапонски, англиски, тајландски, виетнамски, традиционален кинески, хинди, арапски, турски, малајски, шпански, португалски. можете да не контактирате за да добиете!


Карактеристики

1. 100% сосема нова и висококвалитетна модифицирана обвивка за клучеви со LCD екран.

2. Погоден за сите оригинални автомобили со функција за стартување со еден клуч, не е погоден за сите рачни клучеви на автомобилот со директно приклучување.

3. Оригиналната табла на клучот од автомобилот треба да се инсталира во капакот на клучот за LCD екранот; професионален бравар треба да ја завари оригиналната табла за далечински управувач со клуч.

4. LCD клучфункции: отклучување, заклучување, префрлување на опашката кутија. Не поддржува мобилен APP клуч, нема удобна функција за влез.

5. Ве молиме потврдете дали имате функција за стартување со клуч пред да купите. Најдобро е да испратите слика од вашиот оригинален клуч за да потврдите. Ви благодариме за поддршката.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept