Опис на производот

Што е автомобил 2G GF-09 GPS tracker?

2022-01-06
1. Изберете GSM мрежна картичка или Nano SIM картичка на Интернет на нештата (CDMA телекомуникациската картичка не е поддржана); Потребно е GSM картичката да биде овозможена со функциите на GPRS, SMS и ID на повикувач.
2. Стартување: за домаќин со притискање на копчињата, притиснете го копчето и задржете 3 секунди за да се вклучи; ако нема клуч, инсталирајте SIM-картичка и уредот ќе се вклучи, а црвеното светло ќе трепка бавно 30 секунди пред уредот да се вклучи.
3. Исклучување: за домаќин со притискање на копчињата, притиснете го копчето и задржете 3 секунди за да го исклучите уредот; ако нема клуч, исклучете ја SIM-картичката, уредот автоматски се исклучува 30 секунди подоцна и црвеното светло се гаси.

Функцијата на GF-09: далечинско подигање, далечинско снимање, повратен повик за гласовна контрола, снимање на гласовна контрола, позиционирање со HD силиконски микрофон WiFi + LBS + AGPS, следење во реално време, историски траки, аларм против кражба на вибрации, електронска ограда, вградена во силен магнетизам, повеќекратни режими за заштеда на енергија, аларм со мала моќност.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept