Опис на производот

Краткото претставување на Autel IM508

2022-02-11
Список на функции на Autel MaxiIM IM508
Дијагностика на сите системи
AutoVIN / Автоматско скенирање
Читање / бришење на кодови
Приказ, снимање, репродукција на податоци во живо
Приказ на податоци за замрзнување на рамката
Апликации за продавница и менаџер на податоци
Клучни читање / пишување
EEPROM / MCU Читање / пишување
Прочитајте PIN / CS (сите изгубени клучеви)
Клучни генерација
Клучно учење
Далечинско учење
Бекап / Врати IMMO податоци
Ресетирање / адаптација на IMMO ECU
IMMO ECU Освежување / Кодирање
BMW FEM / BDC Key Learning и ECU адаптација
VW / AUDI MQB клуч за учење, 48 транспондер (96-битен) Додај клуч, сите изгубени клучеви, A6 сите
Изгубен клуч и повеќе 
Карактеристики на Autel MaxiIM IM508
СПОРЕДБА СО IM608:
Со XP200 Key Programmer, IM508 Key Programmer Tool ги има сите функции IMMO како IM608 освен Benz 3-та генерација IMMO, BMW CAS4 Key Learning и VW/Audi MQB(VDD & JCI) Add Key, IMMO V A4/A5/Q5 2015+ Key Learning достапност. Со речиси 1/3 од својата цена, IM508 е совршена прифатлива алтернатива на IMMO алатка за Autel IM608. IM508 е професионална алатка за програмирање на автомобилски клучеви која ги комбинира клучното програмирање, дијагнозата на сите автомобилски системи и напредните сервисни функции.
СЕПЕФАЛНО ПРОГРАМИРАЊЕ IMMO и КЛУЧНИ ЧИП:
Алатката за дијагностичко скенирање IM508 може да изврши:
Читајте PIN/CS (сите изгубени клучеви), генерирање клучеви, учење на клучеви, учење на далечина на Benz FEM/BDC Key Learning/ECU Adaptation, BMW CAS3/2 Key Learning, VW/Audi/Skoda/Seat IMMO III/IV/V Додадете Клуч, сите изгубени клучеви, IMMO ECU ресетирање/адаптација/освежување/кодирање, читање и пишување со транспрондер, читање и пишување EEPROM/MCU. Бидејќи е компатибилен со XP400 Key Programmer, можете да изберете дополнително да ги надградите неговите програмски способности со XP400.
НАЈКОРИСНИ ФУНКЦИИ НА УСЛУГИ:
Како професионален дијагностички скенер, IM508 доаѓа со најкорисните сервисни функции како што се ресетирање масло, ресетирање на влошки за паркирање по замената, калибрација SAS, TPMS сензори за повторно учење, BMS и вршење активни тестови за тестирање на интегритетот или функционалноста на поединечен систем или компонента.
ДИЈАГНОЗА НА СИТЕ МОДУЛИ НА НИВО ОЕ:
Алатката за скенирање на автомобили Autel MaxiIM IM508 може брзо да ги дијагностицира сите модули од повеќе од 80 американски, азиски и европски марки и модели на пазарот. Со целосни можности за кодови, податоци во живо, информации за ECU, адаптација, совпаѓање, кодирање и слично, IM508 е совршен избор на алат за дијагностика на автомобили за техничари и механичари.
12 МЕСЕЦИ БЕСПЛАТНО
Ажурирања на СОФТВЕР:
Алатката за скенирање на клучен програмер IM508 доаѓа со 12-месечни ажурирања на бесплатен софтвер и е поддржана со 45-дневна гаранција за враќање на парите и 12-месечна гаранција од продавачот во САД. Направете го вашето купување без ризик сега и почнете да ги штитите вашите автомобили од кражба!
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept