Опис на производот

Воведени се новите производи на компанијата и неодамнешните жешко продавани производи. Оваа колумна ќе објавува некои информации за воведување на производот од време на време, така што клиентите на кои им требаат можат брзо да го разберат производот. Доколку сте заинтересирани за одреден производ, ве молиме слободно контактирајте ме
  • VVDI KEY TOOL PLUS обезбедува безбедносно решение сè-во-едно за бравари. Многу е полесно да завршите разновидни автомобилски програмирања насекаде, без потреба да го носите вашиот лаптоп или мобилен телефон. Поддржува програмирање IMMO за луксузни автомобили како BMW, BENZ, AUDI и VW. покрај тоа, тој е достапен за контрола на машините за сечење клучеви Xhorse.

    2022-02-22

  • Стартување/стоп со едно копче, рачна сопирачка, откривање пумпа за масло, пребарување на автомобил, отворање багажникот, далечинско отклучување/затворање, функција PKE, RFID идентификација

    2022-02-14

  • Autel IM508 е професионален скенер за дијагностика на автомобили кој обезбедува извонредни сервисни функции за системот за имобилизатор, вклучувајќи: статус на системот за имобилизатор, учење на клучеви, додавање клучеви, изгубени сите клучеви, учење со далечински управувач, додавање на далечински управувач, читање и пишување чипови. Тоа е професионално решение за клучевите од автомобилот и далечинскиот управувач и го спречува вашиот автомобил да биде украден!

    2022-02-11

  • KDX2 е мултифункционален програмер за автоматски клучеви кој е многу популарен меѓу браварите благодарение на неговото мало тело и моќните функции.

    2022-02-09

  • Машината за клучеви Xhorse condor dolphin xp005 е производ од почетно ниво од семејството CONDOR CNC машини. Дизајнот на телото е едноставен.

    2022-01-18

  • VVDI Key Tool Max е професионален паметен уред со мултифункционален, Bluetooth и WIFI комуникациски интерфејс се интегрирани внатре, што е погодно за поврзување на машината за сечење клучеви Xhorse, MINI OBD TOOL и други производи за извршување специфични операции. Овој уред прифаќа HD LCD екран со јасен интерфејс, лесен за употреба и флексибилност.

    2022-01-13

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept