Опис на производот

Воведени се новите производи на компанијата и неодамнешните жешко продавани производи. Оваа колумна ќе објавува некои информации за воведување на производот од време на време, така што клиентите на кои им требаат можат брзо да го разберат производот. Доколку сте заинтересирани за одреден производ, ве молиме слободно контактирајте ме
  • XP-007 Dolphin Manual Key Duplicator има корист од истиот компактен фактор на форма како и неговиот голем брат, секачот на кодови Dolphin. Со тежина од само 33 килограми, XP-007 има моќен удар со неговиот прецизно дизајниран мотор од 13.000 вртежи во минута, цврсто монтиран во внатрешноста на лесното, но цврсто алуминиумско куќиште.

    2023-06-29

  • Xhorse Dolphin XP-005 е пренослива машина со мал волумен и мала тежина, која е особено и внимателно дизајнирана за бравари ширум светот.

    2023-06-27

  • „VAG Drive Box Bos-ch EDC15/ME7 OBD2 IMMO Deactivator Deactivator Кутија за драјвери OBD2 IMMO деактиватор и активатор Опис: Контролата EDC15 за дизел мотори е инсталирана во моделите на брендовите VW, AUDI, SEAT и SKODA од 1999 година наваму. Контролата ME7 за мотори на Patrol до 1.6 I е инсталирана и во моделите на брендовите VW, AUDI, SEAT и SKODA. Исто така, поддржани се типовите контролни единици ME7.5, ME7.5.1, ME7.1, ME7.1.1 Упатство за употреба : Едноставно приклучете го Drive Box EDC15/ME7 во дијагностичкиот приклучок на возилото (OBD2) Потоа ставете го OBD2 и префрлете се на „ИСКЛУЧЕНО“ на полето за диск. По само 20 до 30 секунди, имобилизаторот СЕ ДЕАКТИВИРА (IMMO OFF) НЕМА ПОТРЕБА ОД КОМПЈУТЕР!!!"

    2023-06-25

  • „Тип на материјал: ABS Карактеристика: 1.Најдобра замена за клуч со скршени копчиња или истрошено куќиште за клучеви. 2. Само празна футрола за клучеви. Не електронски внатрешни работи. 3. Земете го внатрешниот електрон (вклучете го чипот за имобилизатор/транспондер) од оригиналниот далечински управувач и ставете ги на нашата клучна обвивка, тогаш сте подготвени! Важна забелешка: 1. Оваа ставка не е далечински управувач, тоа е само далечинска замена на куќиштето за клучеви. 2. Внатре нема внатрешна единица (далечинско/електроника/чип транспондер). 3. Ве молиме проверете го вашиот клуч да изгледа исто како оној на сликата на нашиот производ погоре пред да го купите.

    2023-06-21

  • „Новата комбинација за заклучување и декодер hu66 може да се отвори во рок од 10 секунди Ве молиме не употребувајте сила при употреба, методот на работа е точен, инаку лесно ќе се скрши Без гаранција и без рефундирање. Главно го поддржуваат Volkswagen, другите автомобили се покомплицирани, поддршката не е загарантирана Ве молиме размислете внимателно за купување Kwik декодер Изберете и дешифрирајте за 10 секунди Не е потребна обука По отворањето, кодот на клучот на алатката"

    2023-06-19

  • Напредна верзија со целосна конфигурација испорачува од САД/Велика Британија/ЕУ Xhorse VVDI Key Tool Plus Pad Key Programmer

    2023-06-16

 ...56789...31 
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept